Znowu moje MMORPG

Co do tych questów to ie wiem czy to zbytnio możliwe, ponieważ czegoś takiego nie ma nawet w grach płatnych, a co dopiero w darmówce :D. Zresztą wątpię ze Mateki umie j. kodowania na takim stopniu :D (mogę się mylić)

@OfftopSauren, co to za laska w twojej sygnie ?

A taka pierwsza lepsza z neta wzięta :D

Ta do tych questów to muszę powiedzieć, że jeżeli bym robił RPG nie MMORPG to by dało radę a tu wiesz, zrobił bym jednego gościa do śledzenia i dajmy 3 Playerów ma tego questa zrobić, wiec go śledzą i na końcu kto pierwszy ten lepszy. A czy chciało by ci się 10 razy powtarzać taki nudny quest?? Ap ropo grafiki. Czytaj zawsze pierwsze posty potem się wypowiedz. I najważniejsze co muszę napisać niestety. !Zacznę coś robić dopiero w piątek! nie mam czasu. Szkoła. chyba, że załatwicie mi mniej lekcji, ale to do dyra musicie lecieć z petycją. Tylko questy będę robił czyli pisał skrypty(w skrajnych przypadkach na matmie se po pisze te skrypty a w domu przepisze na kompa). PoZdRo

//EDIT

PS. To, że nie będę robił większych postępów w projekcie to nie znaczy, że nie będę czytał i pisał postów.

Mam prośbę. Proszę wysyłać questy na PW. Muszę was powiadomić, że jest już wersja CB. kto by chciał to zuploaduję klienta na odsiebie.pl . Serwer bym żadko włączał ponieważ robię questy. Jak chcecie już grać to będę robił update codziennie.

A to nie za szybko na CB ?

PS:Mateki masz pw.

A skąd ty możesz wiedzieć ile jest skończone. Wakacje były to się trochę porobiło. Wersja właściwa jest przewidziana na koniec roku. Macie szczęście, że baba z polaka zrobiła ZDW dla wszystkich chłopaków oprocz takiego kujona i mnie ( średnia 3,80 ). Czyli godzina wolna!!

No to się potem przetestuje twoją grę.

A taka pierwsza lepsza z neta wzięta

Ja bym chciał żeby takie pierwsze lepsze chodziły po ulicach :D

@Topic

Poczekamy, zobaczymy. Może wyjdzie coś z tego ciekawego. Nie ma się co przedwcześnie podniecać, bo ekipie robiącej gre może się to znudzić i koniec projektu... tak po prostu często bywa

Moja ekipa to ja i mój kolega więc...

Supcio :) Zapowiada sie swietnie, ale:

zobaczę co z tego bedzie,mysle ze nie metin 2 :/ albo inaczej..

gracze (mam nadzieje..) nie beda miec po 10 lat..

Ja bym chciał żeby takie pierwsze lepsze chodziły po ulicach

Kto by nie chciał :D

@topic

Nom jeśli Mateki pisze ze robi to razem z kumplem to ta gra może trochę długo wychodzić ale nie narzekam ;D

Jeśli to ma być 1 z lepszych Polskich MMo to czekanie jest warte świeczki :D

Biorąc pod uwage fakt , że liczba polskich MMO wynosi 0 ( chyba żę Margonem) to nie trudno być jedną z lepszych - Broda

Jeżeli gra wystartuje to chętnie pogram, byle żeby było PvP, War'y gildii itp :)

Nom może i się pogra chyba że szczerbiec wyjdzie wcześniej to czasu nie będzie.

Napewno zagram jezeli gra wystratuje lub pomoge testowac / szukac bugow etc jezeli bedzie taka potrzeba D:

Jak już skończysz to napisz w tym temacie link do klienta jak dasz rade :)

Jak już skończysz to napisz w tym temacie link do klienta jak dasz rade

To se poczekasz xd :)

Pisałem już, że jak bym się uparł to CB bym wypuścił, ale tego nie zrobię, ponieważ nie ma stałego serwera, będzie coraz więcej dzieci z metin 2 ( pfffuuuu ). A tego chyba nie chcecie?? Pisałem też, że zamierzam skończy pracę w grudniu ( max. w styczniu ). Wtedy tylko eventy będą szły. I mam pytanie. Kto by dotował serwery?? I tak i tak był by Premium Acc. PACC:

1dzień - 2.00 zł

1tydzień - 9.00 zł. ( oszczędzasz 5 zł )

1miesiąc - 25.00 zł. ( oszczędzasz 17 zł )

1rok - 300 zł. ( oszczędzasz 168 zł )

Pasują PACCi??

Pisałem już, że jak bym się uparł to CB bym wypuścił, ale tego nie zrobię, ponieważ nie ma stałego serwera, będzie coraz więcej dzieci z metin 2 ( pfffuuuu ). A tego chyba nie chcecie?? Pisałem też, że zamierzam skończy pracę w grudniu ( max. w styczniu ). Wtedy tylko eventy będą szły. I mam pytanie. Kto by dotował serwery?? I tak i tak był by Premium Acc. PACC:1dzień - 2.00 zł1tydzień - 9.00 zł. ( oszczędzasz 5 zł )1miesiąc - 25.00 zł. ( oszczędzasz 17 zł )1rok - 300 zł. ( oszczędzasz 168 zł )Pasują PACCi??

eeee to ty chcesz zrobić z tego płatniaka? Że niby za free można pograć ale tak na prawde nie ? No to raczej nie znajdziesz dużo chętnych xd

Może być premium, wkońcu z czegoś gra musi sie utrzymywać. Byle było zrobione z głową(czyli nie miało nic wspólnego z paccem w tibii)

Ja też myślałem, że to za free to będzie, a to chcesz za kase. :( Szkoda.

Ehe premiumy. No to witamy w domu:). O ile gra powstanie, to watpie, aby ktos cchial placic za amatorska gre. Zreszta, co ty chcesz dac do takiego premium? Lepszy exp? Drop? Jak tak, to mamy kolejnego mmo, ktorego celem jets pakowanie postaci. Neeext!

Pomyślcie trochę. Nie pracuje wiec z czego będę płacił za serwery?? Swojego kompa 24/7 nie będę trzymał bo mi stara nie pozwoli. Jest jedno wyjście Musicie dotować. XD