Znowu moje MMORPG

Pomyślcie trochę. Nie pracuje wiec z czego będę płacił za serwery?? Swojego kompa 24/7 nie będę trzymał bo mi stara nie pozwoli. Jest jedno wyjście Musicie dotować. XD

taa... tylko żeby ktoś chciał płacić to musi gra mieć coś lepszego od niejednego free mmo...

Płacenie za amatorską grę jest idiotycznym pomysłem, szansa na to że padnie jest zbyt duża. Zanim zdobędziesz graczy, gra może stać na twoim kompie przez określony czas (Np. 10 - 19).

P. S.

Oj, kolego. Teraz dosłownie dokopałeś sam sobie. Myślisz, że ktoś będzie płacił za grę postawioną na gotowym enginie? Tak, teraz padł okrzyk, że przecież sam to zrobił od podstaw. BullShit:

eagle01.jpg

beztytuugq.png

Podobne, co nie?

To się chyba sam wkopałeś ..... Moim zdaniem ta gra, jeżeli ma być płatna to wileu zwolenników nie znajdzie. Ale to tylko moje zdanie.

Od razu było widac ze to gotowy silnik, a mianowicie Realm Crafter, od groma jest gier na tym silniku i uwierz mi nawet bardzo zaawansowanych, ale i bez żadnych opłat.

Tak jadę na gotowym silniku, ale i tak dużo sam skryptowalem. Nie bedziecie grali nie bede płakał. Mam stronę z silnikami takimi jak ten. OK. To jeżeli nikt już grał nie będzie to zamykamy temat.

Ja nie mowie ze nie zagram, z chęcią zobaczę co i jak zrobiłeś ;D

A jak będzie CB to chyba darmowa ? Czy na Close becie też dajesz opłaty ??

100 pościk :D

Tak jadę na gotowym silniku, ale i tak dużo sam skryptowalem. Nie bedziecie grali nie bede płakał. Mam stronę z silnikami takimi jak ten. OK. To jeżeli nikt już grał nie będzie to zamykamy temat.

Jak dzieciak teraz focha strzela,myślałeś że się nie wyda,trzeba było się zastanowić co piszesz a teraz to raczej wypadało by za kłamstwo przeprosić a nie się unosić.

CB bedzie darmowa.

PS. Sorki

Joke?! Ta gra ma być płatna? Chyba za bardzo się wyceniasz ,albo źle się doczytałem.

PIE***LE NIE ROBIĘ!

@ punkt regulaminu 2.1.0 i 2.7= 2 warny. /Kuboszek

Dziękuje Serdecznie

CB bedzie darmowa.

Jeśli masz zamiar wprowadzić abonament za grę to już lepiej przestań ją robić ^^ ( co innego jak wprowadzisz item mail czy dotację za free ) ale nie łudź się ze ktoś będzie płacić abonament miesięczny by zagrać -.-

//Item mall to po pierwsze, a po drugie... dotacja za free, czy tylko ja nie rozumie tego zwrotu? - R3m4ke

No sorry co do Item Mall'a każdemu zdążają się błędy ;D

A z dotacjami za free to trochę źle się wyraziłem, chodziło mi o to, ze kto chce to opłaca serwer a kto nie to nie... :D

nie wiem rób ta co chce ta ,ale to co najbardziej mnie tu razi to:

-Jeśli ma to być klimat wiedźmino-gothicowo-słowiański (wow)to won mi z tytułem ,,młodego podróżnika" no do ***** wyobraźcie sobie Wiedźmina który słyszy jak do niego mówią ,,nieustraszony podróżniku..."

-2-ga sprawa pasek skilli mnie razi kontrastowy z otoczeniem i za wielki

PS

hmm z tą kamerą nie lepiej zrobić tak że można samemu przełączać między FP i TP(bez ostrych komentarzy na ten ten temat nie wiem jak to dokładnie wygląda czy to wielki problem czy nie...

Klamales raz to i czesciej bedziesz klamal , swoj silnik tak?????????????????

Ta gra nadal istnieje?

Ta gra nigdy nie istniała.

Podsumowując wszystko, gra wygląda fajnie, grafika nieważna (i tak nieźle jak na amatorską produkcję) byleby klimat był i ciekawa rozgrywka.

Rozumiem też, że musisz płacić za serwer, ale jednak może tak być, że wielu chętnych nie znajdziesz. Nawet za te 2zł/dzień. Ja bym się może skusił, ale jednak ta informacja trochę ostudziła mój entuzjazm. Musiałbyś teraz walnąć tam coś tak zaje*istego, aby ludzi skutecznie zachęcić. :)

Kłamałem, żeby nie było tak, że jakieś 10 letnie dziecko dorwie ten silnik, zrobi sampla i wam go wrzuci. Trzeba było nie pisać, że jest to Realm Crafter.

Jeżeli chodzi o "abonament". Sami go wymyśliliście. Ja chciałem wprowadzić Item Mall i PACC (pisałem, że to są ceny PACC-).

Chcecie mogę znowu robić dalej grę nie chcecie to nie będę. Grę nie robiłem po to by mieć kasę z niej tylko po to by polska miała (byle jakie ale miała) swoje MMO. Jeżeli są osoby które by chciały zagrać niech to napiszą.

PS. Ja nie wymyślałem questów z "wielkim podróżnikiem" widocznie połowa graczy nie grała w wiedźmina.

Chłopie :D ja tam bym zagrał bo i tak nie mam co robić,

wiec rób dalej ;d (oczywiście jak ci się chce) :D

Tej gry nie robiłem dla siebie tylko dla was. Sauren wiem, że ty byś zagrał, ale nie będę robił gry dla jednej osoby. Sorki stary.