Ja tez napewno bym zagral,zreszta nie robil bys tego dla jednej osoby,jak bys oglosil cb albo ob to mnostwo ludzi by sie zglosilo,przeciez ile to forum ma uzytkownikow?a ile osob gra w mmorpg?
Znowu moje MMORPG
Stary rusz d*pę bo wydaje mi się ,że chcesz byśmy Ciebie wspierali duchowo bo gry nie chce się Tobie robić. Zrobisz ją to ocenimy. Po scrennach nic nie wyciągnę.
Oki. Widzę, że ... jutro trzeba będzie się wziąć do roboty. Zacząłem to muszę skończyć.
No mam nadzieje ze skończysz gra w jak najszybszym czasie:D.
A i jak możesz informuj nas o wszystkich zmianach, dodatkach.
P.S Przynajmniej mnie ;D
Najpierw zacznę od modelowania. Animacje itp. Później zajmę się skryptami, mapingiem, a na końcu resztą ( PvP, Exp, Trade itp itd.). Jak tylko skończę pierwszy model wraz z animacjami to nagram filmik i wrzucę go tu. A teraz muszę spadać do szkoły. Narq.
gierka swietna. Ja też miałem zamair stworzyc gierke ale jestem za mlody i glupi xD a jak gierka bedize sie nazywala? bo w temacie nie doczytalem.
Powiem ci, że projekt nie ma nazwy. XD . Jakieś może propozycje??
Ciężko stwierdzić bo nazwa w pewnym sensie powinna odnosić się do fabuły gry wiec wiesz ;D
Mateki jak możesz podaj swoje gg na prv
Z tego co widzę to Szczerbiec jest moją konkurencją. Muszę się wziąć do roboty.
Zawsze mamy ambicje, pomysły ,ale zawsze są jakieś utrudnienia. Obyś nie spieprzył tego projektu bo Szczerbiec stoi nad znakiem zapytania.
Ile to już lat robią tego szczerbca? 3? 4? I wciąż go nie widać a ta gra nie jest tak wspaniała żeby ją tyle lat tworzyć. Chłopie niczym sie nie martw zrób swoją gre dla własnej satysfakcji, wcale nie musi być ona hitem. Ja zdecydowanie zagram i jakoś zwisa mi to że użyłeś gotowego silnika, szkoda tylko że skłamałeś.
Jest mały problem z projektem. Silnik mi poszedł bo musiałem usunąć rejestr systemu i wrzucić standardowy z płytki.
Postaram się odzyskać potrzebne wpisy rejestru. Jeżeli nie da rady będę musiał pisać do supportu o wysłanie płytki lub odświeżony link do downloadu.
wiecej osob zagra ^^ rob ^^
A ja mam jedno pytanie. Czy nie dało by rady wziąć i zebrać kilkunastoosobowy zespół ludzi ze stronki (nie 2 osoby jak przy szczerbcu) podzielić rolę na grafików/programistów/testerów itp.? A nie na forum 100 ludzi wygłasza jakich oni to gier nie robią, a nie lepiej wziąć się za jeden wspólny projekt?
Nie. Bo każdy chce swoje. Ot, taka polska mentalność.
Nie. Bo każdy chce swoje. Ot, taka polska mentalność.
A właśnie, że tak tylko jest jeden problem, a mianowicie spotkania. Lepiej sie robi będąc blisko, a nie 200km od siebie. Modele mogę też kupować, tyle że są drogie (za dobre modele wołają 30-100$).
Jeju jest tyle możliwości kontaktu od skype po konferencje gg itp. Ludzie mamy XXI wiek, tu nie trzeba zasiadać przy okrągłym stole i dyskutować na personalnym spotkaniu.
... no tak tylko ,że on tych ludzi nie znał by osobiście. Nie rozmawiał z nimi w realnym życiu i takim trudniej zaufać, mogą Cię wykiwać. Dziś młodzież jest na tyle naiwna ,że takim wierzy.
craked podał idealny przykład. nie wieżył bym osobie której nie znam.