Uh ale się tu ludzie naspamowali, aż ciężko było przeskrolować na dół strony
Czy ktoś od was gra w MHW?
Ekipa na lata
musiałbyś popytać na discordzie
Z uwagi na to, że wielu z potencjalnych zainteresowanych, to gracze, którzy nie mieli nigdy wcześniej styczności z ArcheAge pozwolę sobie udostępnić najnowszy artykuł, który przybliży im zawartość nadchodzącą do świata Erenor wraz z kolejnym patch’em. W poniższym artykule znajdziecie informacje o kolejnych zmianach i udoskonaleniach wprowadzanych do ArcheAge. Zapraszam do lektury i do Ekipy!
U naszych przeciwników zachodzi pewna zmiana, zmienili wolę walki, na wole przetrwania…
Patch 5.0 Kontrowersyjnym okiem oglądany
Czekamy na każdego z Was!
Skoro tylu chetnych to i ja dolacze. Od gry wazniejsza ekipa ktora motywuje do gry. Juz mi sie gra pobiera. Poprosze o discord
Z uwagi na to, że wielu z potencjalnych zainteresowanych, to gracze, którzy nie mieli nigdy wcześniej styczności z ArcheAge pozwolę sobie udostępnić najnowszy artykuł, który przybliży im historię świata Erenor. W poniższym artykule będziecie mogli zagłębić się w fabularną stronę MMORPG’a, któremu poświęciła się nasza Gildia. Zapraszam do lektury i do Ekipy!
Ty wznosisz modły, my wznosimy ostrza…
Z uwagi na to, że wielu potencjalnych zainteresowanych, to gracze, którzy nie mieli nigdy wcześniej styczności z ArcheAge, pozwolę sobie udostępnić najnowszy artykuł, który przybliży im kilka z możliwych opcji zarobku w świecie Erenor. W poniższym wpisie możecie dowiedzieć się o moim TOP 4 profesji na ten patch, w świecie ArcheAge. Zapraszam do lektury i do Ekipy!
Bardziej cięte niż nasza riposta, są tylko Wasze karki…
Czekamy na każdego z was!
Również jestem zainteresowany, w ArcheAge zacząłem grać dzisiaj,póki co mam 10 poziom i gra mi się bardzo przyjemnie(nie mogę jednak obiecać ,iż długo pozostanę przy tej gierce,można powiedzieć,że jest to pierwszy tytuł z tego typu gier,który ogrywam ) ,ale dużo przyjemniej by mi się grało z ekipką ,która ma jakieś doświadczenie w tej gierce.
Proszę o link do Discorda,z góry dziękuje !
Z uwagi na to, że wielu z potencjalnych zainteresowanych, to gracze, którzy nie mieli nigdy wcześniej styczności z ArcheAge pozwolę sobie udostępnić najnowszy artykuł, który przybliży im historię świata Erenor. W poniższym artykule będziecie mogli zagłębić się w fabularną stronę MMORPG’a, któremu poświęciła się nasza Gildia. Zapraszam do lektury i do Ekipy!
Ty wciąż nie u nas? Jak to mówią “Umiesz liczyć, to licz na siebie…”
czy dalej jest jak to pamiętam farmisz mobki wypadają z nich paczki których nie masz jak otworzyć bo nie masz laborów :>
Cześć, można prosić o discorda?
Wysłane
Hej, doświadczenie w grach mmo mam nie małe jednak nigdy jeszcze nie grałem w Aa, w sumie sam nigdy nie lubiałem grać a w takiej zgranej ekipie można by było poszaleć (Z opisu wnioskuję że dobra gra ) Mogę prosić o link do Discorda?
Wysłane
Akurat niedawno pobrałem ArcheAge ale nudno tak samemu grać ja jest jeszcze u was miejsce to poproszę o linka do discorda.
Wysłane
Nowy gracz w AA jeszcze się załapie?
Podstawowe pytanie gram aktualnie w rift ale walka leży gra jest prawie martwa i gram głównie dla housingu czy archeage ma jakiś normalny housing dostępny dla każdego?
Tak, jest dostępny dla każdego Co masz na myśli pisząc normalny?
Może podasz mi dc? Normalny to taki jak byl w rift, nie jak w eso że limit 300 itemow na ogromnej przestrzeni i rozwijanie limitu strasznie drogie + stawianie itemów takie ze połowa lewituje w zależności od jakiej strony patrzysz.
Zainstalowałem mam 23 lvl i gra mi sie spodobała potrzebuje teraz odpowiedzi na kilka pytań ale polałbym pogadać